Jump to content

Photo

Passive Subscreen Item Glitch


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 LuigiMaster285

LuigiMaster285

    Quest Maker

  • Members
  • Real Name:Ethan
  • Gender:Male
  • Location:Cumming, GA

Posted 08 April 2019 - 07:15 PM

In my new quest, for some reason when I select the bow & arrow, they both appear on my subscreen where the selected items are supposed to show. This isn't right because normally only the arrow would appear. Any idea how to fix this?

 

Using ZC version 2.53



#2 a30502355

a30502355

    Hi

  • Members
  • Real Name:Xavier
  • Gender:Male
  • Location:Oregon

Posted 09 April 2019 - 12:53 AM

The Bow and Arrow item must be invisible. You can make a current bow item and a current arrow item and put them next to the invisible bow and arrow item to create an illusion of having just one item. (Set the bow item and arrow item's position to -1.)

#3 ZoriaRPG

ZoriaRPG

    The Timelord

  • ZC Developers
  • Gender:Unspecified
  • Location:Prydon Academy

Posted 09 April 2019 - 09:25 AM

In my new quest, for some reason when I select the bow & arrow, they both appear on my subscreen where the selected items are supposed to show. This isn't right because normally only the arrow would appear. Any idea how to fix this?

 

Using ZC version 2.53

 

Please post a screenshot of your problem. It sounds like you have the Bow & Arrow item on your subscreen, or a dummy Bow item. It's relatively easy to change this, but I need to see what your current screen looks like to explain how to change it to what you want, as your post is slightly ambiguous. 



#4 LuigiMaster285

LuigiMaster285

    Quest Maker

  • Members
  • Real Name:Ethan
  • Gender:Male
  • Location:Cumming, GA

Posted 14 April 2019 - 12:46 PM

https://drive.google...WVCktVieMSzOjTq



#5 ZoriaRPG

ZoriaRPG

    The Timelord

  • ZC Developers
  • Gender:Unspecified
  • Location:Prydon Academy

Posted 15 April 2019 - 06:07 PM

 

You have the bow item on your actual passive subscreen file as a graphical object; or you have the Bow&Arrow item class set on your active subscreen. I'd need to see the quest file to be sure, which.

 

I like that layout.



#6 LuigiMaster285

LuigiMaster285

    Quest Maker

  • Members
  • Real Name:Ethan
  • Gender:Male
  • Location:Cumming, GA

Posted 16 April 2019 - 03:15 PM

You have the bow item on your actual passive subscreen file as a graphical object; or you have the Bow&Arrow item class set on your active subscreen. I'd need to see the quest file to be sure, which.

Thanks for the help!



#7 ModernLink

ModernLink

    Newbie

  • Members
  • Gender:Unspecified

Posted 10 May 2019 - 01:11 AM

bow and arrow are weird in the subscreen oh well


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users