Jump to content

Photo

2x2 enemy


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 RingleaderStudios

RingleaderStudios

    Initiate

  • Members

Posted 10 January 2019 - 10:00 PM

can you make a 2x2 tiled enemy 



#2 Tabletpillow

Tabletpillow

    Hi

  • Forum Staff
  • Real Name:Xavier
  • Gender:Male
  • Location:Oregon

Posted 11 January 2019 - 03:12 PM

With scripts, you most certainly can. This one below should be easy enough to use.

https://www.purezc.n...=scripts&id=113



#3 RingleaderStudios

RingleaderStudios

    Initiate

  • Members

Posted 11 January 2019 - 08:09 PM

With scripts, you most certainly can. This one below should be easy enough to use.

https://www.purezc.n...=scripts&id=113

It Wont Compile Properly, ill just look for another script


Edited by RingleaderStudios, 11 January 2019 - 08:10 PM.


#4 judasrising

judasrising

    I play guitar

  • Members
  • Gender:Male
  • Location:Sweden but born in Finland

Posted 12 January 2019 - 01:08 PM

It Wont Compile Properly, ill just look for another script


What error do you get when compile the script,it does work for me.

#5 RingleaderStudios

RingleaderStudios

    Initiate

  • Members

Posted 12 January 2019 - 07:56 PM

What error do you get when compile the script,it does work for me.

I got it to compile but  when it says 00000001b for those options were do you set them up


Edited by RingleaderStudios, 12 January 2019 - 07:56 PM.


#6 ZoriaRPG

ZoriaRPG

    The Timelord

  • ZC Developers
  • Gender:Unspecified
  • Location:Prydon Academy

Posted 13 January 2019 - 10:33 AM

can you make a 2x2 tiled enemy 

 

The 2.55 Enemy Editor also supports this, without scipting.


  • Lightwulf, Alucard648 and Bagu like this

#7 RingleaderStudios

RingleaderStudios

    Initiate

  • Members

Posted 13 January 2019 - 12:58 PM

The 2.55 Enemy Editor also supports this, without scipting.

Hows?!?!?!?!


Edited by RingleaderStudios, 13 January 2019 - 03:19 PM.


#8 nyrox

nyrox

    Junior

  • Members
  • Gender:Male
  • Location:Qu├ębec

Posted 24 October 2020 - 05:40 PM

with ghost.zh is possible??



#9 ZoriaRPG

ZoriaRPG

    The Timelord

  • ZC Developers
  • Gender:Unspecified
  • Location:Prydon Academy

Posted 26 October 2020 - 04:00 AM

Hows?!?!?!?!

 

There is a new tab Size that handles enemy size details. 

 

My Breath of the Wild III parody quest makes use of this, and it is not password locked, so feel free to look at it. 


  • Anthus and Lightwulf like this

#10 ZoriaRPG

ZoriaRPG

    The Timelord

  • ZC Developers
  • Gender:Unspecified
  • Location:Prydon Academy

Posted 26 October 2020 - 04:20 AM

with ghost.zh is possible??

 

It is. There are many scripts and headers for that.


  • Lightwulf and Bagu like this


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users