Jump to content

Photo

Quest for Hyrule 3: the Regenesis


  • Please log in to reply
143 replies to this topic

#1 Janus

Janus

    Initiate

  • Members
  • Real Name:Eric
  • Gender:Male
  • Location:Montana

Posted 08 June 2006 - 09:33 PM

Ok, brand new quest, just downloaded it, tried to play it, and ye ole ZC said "Error: Not a Custom Quest".

The quest is for version 2.10, and that's what I'm running....

O, great Gods of Zelda Classic, I beg of thee, help me in my hour of need!

Oh, by the way, I hope this was the proper place to post this >.>

Edited by Janus, 08 June 2006 - 09:36 PM.


#2 ShadowTiger

ShadowTiger

    The Doctor Is In

  • Members
  • Gender:Unspecified

Posted 08 June 2006 - 09:48 PM

I found the issue. The Header has it listed as Quest 4 rather than Quest 0. Thus, it won't work. *Deals with this over IRC* Thanks Eric, you've done Pure a huge service. ^^;


So, if you're going to play this quest, wait for an update okay? icon_smile.gif

#3 Janus

Janus

    Initiate

  • Members
  • Real Name:Eric
  • Gender:Male
  • Location:Montana

Posted 08 June 2006 - 10:06 PM

No problem, I do what I can icon_razz.gif

#4 Brandon

Brandon

    Junior

  • Members
  • Gender:Male

Posted 08 June 2006 - 11:07 PM

I found a temporary solution to this problem.

Create a new folder and copy the 2.10 files into it. Delete the 1st.qst that comes with it and rename the new quest as 1st.qst.

You should be able to start it like the normal 1st.qst and skip the custom quest dialog.

Edit: Can't find the meat for level 2.

Edited by Brandon, 09 June 2006 - 12:10 AM.


#5 propdoc

propdoc

    Illustrious

  • Members
  • Gender:Female
  • Location:7 miles to the left

Posted 09 June 2006 - 06:11 AM

Brandon, I tried that, and it still wouldn't run, unless I did something wrong icon_wacky.gif I'll just wait for an update, I suppose!

#6 elise

elise

    RIP Elise, 7/20/2011 - 49 Years Young.

  • Members
  • Real Name:Elise
  • Gender:Female
  • Location:The Netherlands

Posted 09 June 2006 - 09:45 AM

Bonegolem in what version should we play your new quest ?, I only get no custom quest screens icon_wink.gif

#7 Sharon Daniel

Sharon Daniel

    .

  • Banned
  • Gender:Unspecified

Posted 09 June 2006 - 10:40 AM

It doesn't work in 2.11 beta 10b, so I'm thinkin' the .qst is corrupt.

#8 LavaBall

LavaBall

    Newbie

  • Members
  • Real Name:Jean Pierre
  • Gender:Male
  • Location:Malta

Posted 09 June 2006 - 10:47 AM

QUOTE(propdoc @ Jun 9 2006, 06:33 AM)
Brandon, I tried that, and it still wouldn't run, unless I did something wrong  icon_wacky.gif  I'll just wait for an update, I suppose!

View Post



Actually it works,No need for updates I found a way into it,I simply renamed it to 1st.qst and it works.

#9 CastChaos

CastChaos

    Deified

  • Members
  • Gender:Unspecified

Posted 09 June 2006 - 10:47 AM

LinktheMaster said that Bonagolem's quest is labeled as 4th quest, so we need to wait out the update. Some said that there is a trick to play it, but it didn't work for everyone. I wait out.

EDIT: 300th post!

Edited by CastChaos, 09 June 2006 - 10:48 AM.


#10 propdoc

propdoc

    Illustrious

  • Members
  • Gender:Female
  • Location:7 miles to the left

Posted 09 June 2006 - 10:53 AM

ho hum, guess I'll wait. icon_frown.gif

#11 Kite

Kite

  • Members
  • Gender:Unspecified

Posted 09 June 2006 - 11:23 AM

Sorry if this jumble is a bit confusing, but I merged the two topics about this same issue. icon_wink.gif

On that note, I've processed the update that BoneGolem submitted if you all want to try that now.

#12 Bonegolem

Bonegolem

    Doyen(ne)

  • Members
  • Gender:Male
  • Location:TEXAS

Posted 09 June 2006 - 11:27 AM

I know I know I know icon_wacky.gif

I realized the mistake about five minutes after I submitted the quest. The updated quest should be playable in LinkTheMaster's next update.

I know, I'm dissapointed too. I always forget about the blasted Quest Number! Quite a stupid move for someone who has three quests in the ZC Database...but hey it's been a while.

Sorry folks. icon_confused.gif

Brandon: Buy the food at the first town. It's the shop north of the casino. If the meat doesn't show up, save and continue at the shop and the items should appear.

EDIT: Use 2.10...

Edited by Bonegolem, 09 June 2006 - 11:28 AM.


#13 Janus

Janus

    Initiate

  • Members
  • Real Name:Eric
  • Gender:Male
  • Location:Montana

Posted 09 June 2006 - 02:11 PM

Ahh, thanks so much for the update!!

edit

This looks like a great quest so far... But after getting the candle and the sword, I can't figure out what to do next. I've been wandering around the first area for the better part of an hour icon_razz.gif

Edited by Janus, 09 June 2006 - 02:55 PM.


#14 propdoc

propdoc

    Illustrious

  • Members
  • Gender:Female
  • Location:7 miles to the left

Posted 09 June 2006 - 02:58 PM

Me too. I'm in level 1 and have only found one key. I can't find another one to unlock the 2nd lock. I've pushed every block and bombed every wall???

#15 Bonegolem

Bonegolem

    Doyen(ne)

  • Members
  • Gender:Male
  • Location:TEXAS

Posted 09 June 2006 - 03:49 PM

Glad to hear y'all are enjoying it so far. icon_smile.gif

Janus, use the candle on the mushrooms in front of a cavern.

propdoc, try looking under some blocks in the first part of Level 1 (before you take the first passageway)


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users